Új év, új... MusicJuice

Üdvözöl a MusicJuice, a zene valódi ízének felfrissült lelőhelye! 2016. november 20-án nyíltak meg először a képzeletbeli kapuk, melyeken belépve nagyjából egy hónapon keresztül minden nap várta legalább egy újdonság az időnként betévedő vagy éppen rendszeresen visszatérő látogatókat. Ez alatt a rövid kis idő alatt sikerült felmérni, hogy milyen változások szükségesek ahhoz, hogy 2017-ben immáron teljes gőzzel működhessen Magyarország legújabb (és legnaprakészebb) zenei hírportálja.

A leglátványosabb módosítás kétség kívül az arculatot érintette. A cél egyrészt az volt, hogy a weboldal címéhez méltóan még színesebb legyen az összkép, másrészt fontosnak tartottam kijavítani az előző design legnagyobb hibáját, hogy a figyelem középpontjában a fejléc állt, nem pedig a tartalom. Ha már szó esett a tartalomról: mostantól lehet számítani az induláskor ígért érdekes bejegyzésekre, rendszeresen jelentkező cikksorozatokra és ajánlókra, illetve ezentúl hétvégén pótlásra kerülnek a hétköznap elmulasztott fontos újdonságok is.

A MusicJuice továbbra is megtalálható három közösségi portálon, egész pontosan Facebookon, Twitteren és Instagramon. Nem érdemes halogatni az aloldalak kedvelését vagy követését, hiszen amellett, hogy a weboldalon közzétett bejegyzésekről azonnal tudomást lehet szerezni általuk, apróbb hírek és információk kizárólagos megosztására is szolgálnak. Ezúttal is várom a véleményeiteket és észrevételeiteket e-mailben, hozzászólásban vagy az imént említett közösségi felületeken.

Továbbra se feledjétek: MusicJuice - A zene valódi íze!

Miluminate   2017. január 01.  
MusicJuice - A zene valódi íze © Minden jog fenntartva!
süti beállítások módosítása